Naaktstranden Gran Canaria

Naaktstranden Gran CanariaGran Canaria kent vele naaktstranden. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

 

 

 

 

Naaktstranden Gran Canaria

Vaak zijn er op de "gewone" stranden gedeeltes waar men naakt kan recreëren. Soms zijn er ook stranden die in principe alleen voor naaktrecreatie zijn. Wij hebben alle naaktstranden voor u op een rijtje gezet.


Naaktstranden Gran Canaria - Playa del InglesNaaktstrand Playa del Ingles, Maspalomas

Op dit langgerekte zandstrand met zijn uitgebreide duinenpartij is een gedeelte naaktstrand. Loop hiervoor richting het middelste gedeelte van het strand. Ook in het duingebied mag naakt gerecreëerd worden. Loop onderaan de Avenida de Tirajana (de hoofdweg van Playa del Ingles) onder het Riu Palace Maspalomas hotel door (publieke doorgang) om zo direct in de duinen te komen.


Naaktstrand Playa de las Mujeres

Een afgelegen naaktstrand met stenen, ongeveer 500 meter lang. Geen faciliteiten. Gelegen aan de kustweg tussen Maspalomas en Arguineguin ter hoogte van kilometerpaal 58.


Naaktstranden Gran Canaria - Playa Montaña de ArenaNaaktstrand Playa Montaña de Arena / Playa de las Carpinteras

Afgelegen naaktstrand met zand van ongeveer 250 meter lang. Geen faciliteiten. Ligt aan de kustweg tussen Maspalomas en Arguineguin ter hoogte van kilometerpaal 62. Een wandeling met behoorlijk hoogteverschil vanaf de auto naar het strand.


Naaktstrand Playa Loma Galeón en Playa del Molinero

Twee klein en lastig bereikbare naaktstranden met kiezel en rotsen, zonder faciliteiten. Ligt aan de kustweg tussen Maspalomas en Arguineguin, ter hoogte van kilometerpaal 65. Een wandeling met behoorlijk hoogteverschil vanaf de auto naar het strand.


Naaktstranden Gran Canaria - Playa TauroNaaktstrand Playa Tauro

Naaktstrand van ongeveer 450 meter lang met fijn grijs zand en stenen. Ter hoogte van Playa del Cura, vlakbij camping Guantánamo. Gelegen aan de kustweg van Puerto Rico naar Playa de Mogan, ter hoogte van kilometerpaal 76.


Naaktstranden Gran Canaria - Playa TiritañaNaaktstrand Playa Tiritaña

Klein smal naaktstrandje met grind en rotsen. Gelegen aan de kustweg van Puerto Rico naar Playa de Mogan, ter hoogte van kilometerpaal 79. Volg bord naar de parkeerplaats bij Barranco Tiritaña. Vanaf parkeerplaats is het ongeveer 600 meter lopen en het laatste stuk is een helling die afdaalt naar het waterniveau.


Naaktstranden Gran Canaria - Playa TauritoNaaktstrand Playa Taurito

Druk bezocht naaktstrandje vlakbij diverse hotels. Gelegen aan de kustweg tussen Puerto Rico en Mogan, ter hoogte van Taurito, kilometerpaal 81. Volg de borden Taurito en parkeer je auto in de bewaakte parkeergarage. Vervolgens is het ongeveer een kilometer lopen naar het naaktstrand.


Naaktstranden Gran Canaria - Playa de VenegueraNaaktstrand Playa de Veneguera

Afgelegen naaktstrand, redelijk druk bezocht, gelegen in een dal, omgeven door kliffen. Fijn zwart zand en stenen. Bereikbaar vanaf de weg van Playa de Mogan naar St. Nicolas. Volg de borden richting Veneguera. Volg de route tot aan het strand liefst met een SUV.

Vakantie aanbieders

Gran Canaria - Neckermann

Gran Canaria vakantie - Sunweb

Gran Canaria - Prijsvrij

Vakantie Gran Canaria - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

Vakantie Gran Canaria - TUI Arke
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Gran Canaria Prijsvrij
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Gran Canaria Neckermann
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Gran Canaria vakantie - D-Reizen
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb