Meloneras

Meloneras Gran Canaria

Meloneras is de meest recent gebouwde toeristische urbanisatie aan de zuidkust van Gran Canaria en zeer geschikt voor een fijne vakantie.

 

 

 

Meloneras ligt ten westen van Maspalomas, op ongeveer 30 minuten van de luchthaven van Las Palmas.

Hotels Meloneras

Er zijn verschillende bungalow complexen verspreid over het gebied, maar deze moderne badplaats is het meest bekend om haar vorstelijke vier-en vijfsterren hotels, waarvan sommigen u uitstekende all inclusive service bieden. Zoekt u een vakantie van grote klasse, boek dan een van de luxe hotels in Meloneras.

De boulevard van Meloneras

De druk bewandelde boulevard van Meloneras begint bij de Faro van Maspalomas en loopt tot aan de golfbaan, richting Pasito Blanco, dat u in de verte ziet liggen. Aan de boulevard treft men winkelcentrum Varadero met daarnaast een uitgebreid gedeelte dat wordt gekenmerkt door restaurants, bars en chique winkels. Er is een goed Italiaans restaurant, een Chinees restaurant en vele internationale eetgelegenheden met een breed scala aan culinaire hoogstandjes. Verder loopt u langs de achterkant van vele van de luxe hotels met hun grote tuinen.

Het strand van Meloneras

Aan de westelijke kant van de boulevard is nog een gedeelte met bars en restaurants, ter hoogte van het H10 hotel bij de golfbaan. Het strand dat er voor ligt, is het strand van Meloneras, Playa Meloneras. Het is een kunstmatig aangelegd strand van ongeveer 500 meter lang, met zand dat is gemengd met kleine steentjes. Het strand is vrij ruim en biedt zelfs in het hoogseizoen voldoende ruimte om te liggen. Er zijn plannen om hier in de toekomst een baai van te maken, zoals dat in Playa Amadores gedaan is.

Winkelen in Meloneras

Wilt u inkopen doen tijdens uw vakantie in Meloneras? Het resort heeft veel winkels, maar de meeste van de winkels zijn ofwel erg duur en verkopen merkkleding, of het zijn de klassieke toeristische winkels met de gebruikelijke souvenirs. De gulden middenweg heeft men nog niet gevonden. Maar als u op zoek bent naar designwinkels zoals Roberto Cavalli en Dolce & Gabbana dan is Meloneras de juiste plaats. Langs de boulevard richting Maspalomas zijn diverse exclusieve en luxueuze winkels die dure design-items verkopen. Schoenen en handtassen van 200 euro en meer is niet ongebruikelijk. Maar door alle 5-sterren hotels in de nabijheid van de winkels wordt er goed zaken gedaan In winkelcentrum Varadero zijn ongeveer 50 verschillende winkels. Velen van hen zijn niet zo duur als de designwinkels die u langs de promenade vindt. Er is zelfs een korting supermarkt.

 

 

Golfen, golfbaan in Meloneras

Voor de golfspelers, Meloneras biedt een prachtige 18-holes golfbaan!

Vakantie aanbieders

Gran Canaria - Neckermann

Gran Canaria vakantie - Sunweb

Gran Canaria - Prijsvrij

Vakantie Gran Canaria - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

Vakantie Gran Canaria - TUI Arke
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Gran Canaria Prijsvrij
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Gran Canaria Neckermann
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Gran Canaria vakantie - D-Reizen
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb