Fietsen Gran Canaria

Fietsen Gran Canaria - wielrennen, mountainbikenFietsvakantie, fietsen, wielrennen, mountainbiken op Gran Canaria. Gran Canaria is geschikt voor een fietsvakantie, zowel racefiets als op de mountainbike.

 

 

 

Fietsen, wielrennen, mountainbiken op Gran Canaria

U kunt terecht bij Happy Biking, die gespecialiseerd zijn om uw fietsvakantie tot een succes te maken. Zij organiseren fietstochten voor alle leeftijden en voor verschillende niveaus. U kunt excursies boeken voor de mountainbike, de racefiets en u kunt er ook terecht met de hele familie, inclusief de kleintjes. Daarnaast worden ook fietsen verhuurd. Meer info: www.happy-biking.com

Cycle Gran Canaria

Ook bij Cycle Gran Canaria kunt u terecht voor diverse soorten fietsvakanties op het eiland. Zij bieden fietsvakanties aan op diverse niveau's. Meer info: www.cyclegrancanaria.com

Fietsvakantie in de winter

Misschien wel juist dankzij zijn vulkanische en bergachtige terrein is Gran Canaria een populaire bestemming voor fietsers. Vooral tijdens de wintermaanden - als het fijne klimaat zorgt voor prima temperaturen en weinig neerslag - trekt Gran Canaria veel amateurs en professionals op zoek naar warmer weer voor een training.

 

 

Vooral van november tot mei zie je op de wegen van Gran Canaria veel kleurrijk geklede fietsers. Gelokt niet alleen door het weer maar ook de ongelooflijke natuurlijke schoonheid van Gran Canaria, die in een adembenemend decor voorziet tijdens het trappen en de inspanning.

Er zijn ook tal van bezoekers van het eiland die alleen maar een of twee ochtenden willen fietsen. Voor deze fietsers zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het huren van een fiets om er zelf op uit te gaan. Gaat u echter mee met een georganiseerde tour, dan ziet u natuurlijk de wat onbekendere en speciale plekjes van Gran Canaria.

De beheersbare omvang van het eiland is een andere factor in de populariteit van Gran Canaria, dit maakt het mogelijk om van een grote verscheidenheid van vergezichten te genieten binnen de inspanningen van slechts een dag.

Vakantie aanbieders

Gran Canaria - Neckermann

Gran Canaria vakantie - Sunweb

Gran Canaria - Prijsvrij

Vakantie Gran Canaria - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

Vakantie Gran Canaria - TUI Arke
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Gran Canaria Prijsvrij
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Gran Canaria Neckermann
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Gran Canaria vakantie - D-Reizen
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb