Restaurants Gran Canaria

Restaurants Gran CanariaRestaurants zijn er voor alle smaken en budgetten. U vindt er restaurants met uitstekend geprijsde menu's, traditioneel Canarische restaurants met heerlijke tapas en natuurlijk internationale restaurants.

 

 

Lokale specialiteiten die worden geserveerd in de Canarische restaurants bevatten papas arrugadas, queso frito (gefrituurde en gepaneerde geitenkaas), chorizo en tortilla. Geniet bij uw maaltijd van een van de lokale wijnen, geproduceerd uit druiven geteeld op het eiland.

Op Gran Canaria zijn uiteraard vele restaurants. Leuke, gezellige, goede, goedkope, noem maar op. De prijzen voor uit eten gaan verschillen. Zo kunt u voor een paar euro goed eten in de diverse restaurants die zich speciaal op de toerist richten die elke avond uit eten gaat. Natuurlijk zijn er ook restaurants waar u wat meer geld kwijt bent maar waar u ook meer van mag verwachten.


Restaurant El Cacho

Mexicaans restaurant El Chacho - Yumbo

Voor degenen die van Mexicaans eten houden, laat u deze kans niet ontnemen. De overheerlijke smaken van dit restaurant wilt u niet missen!! Echt lekker eten, prima bediening, leuk ingericht. Nederlands sprekende gerant en ook Nederlandse kaart.
Meer info: www.yumbocentrum.com/elchacho


Restaurant Centrum YumboRestaurant Centrum - Yumbo

Internationale keuken met keuze uit pizza's, pasta's, salades, visgerechten en geflambeerde vleesgerechten. Er heerst een gezellige sfeer en de bediening is goed. Er is ook een Nederlandse kaart.
Meer info: www.yumbocentrum.com/centrum


Restaurants Gran Canaria - YumboRestaurants Yumbo - Playa del Ingles

Op de tweede etage in winkelcentrum Yumbo zitten drie leuke restaurants naast elkaar: La Candela, Valentine's en Dali's. 

 


Aziatisch restaurant SamsaraSamsara - Maspalomas

Aziatisch Fusionrestaurant. Dit is een restaurant dat ver boven andere restaurants uitsteekt. Mooie inrichting met Buddha's, erg rustgevend en romantisch. Zowel de bediening als het eten zijn heel professioneel! Ligging vlakbij de duinen van Maspalomas. Locatie.


Restaurants Gran Canaria - SavoyRestaurant Savoy - Playa del Ingles

Restaurant Savoy in winkelcentrum Cita, boven Westfalia. Altijd leuk en gezellig en bovendien heerlijk eten en een uitgebreide kaart.

 

 


Restaurants Gran Canaria - Greek VillageGreek Village - Playa del Ingles

Heerlijk Grieks eten kunt u bij Greek Village! Lekker kruidig Grieks eten, goede bediening, maar wel even van te voren reserveren...
Tel. +34 928 773 664
Van dezelfde eigenaar Greek Taverna in shoppingcentre San Augustin.
Meer info: www.sabordegrecia.com


Restaurants Gran Canaria - Meson San FernandoMeson San Fernando

Heerlijk tapas eten in San Fernando. Calle Macial Franco, bloque 4. Tel. 928 77 00 88. Net over grote rotonde in San Fernando en dan rechts aanhouden. Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 24.00 uur.
 


Restaurants Gran Canaria - MelonerasRestaurants in Meloneras

Langs de boulevard van Meloneras met al zijn zeer luxe hotels zijn diverse goede restaurants. Loop er eens langs en maak uw keuze!

 

 Restaurants Gran Canaria - La Cabaña ParkLa Cabaña Park

Dit restaurant ligt wat meer in het binnenland aan de weg naar Palmitos Park. Een korte rit met de taxi vanuit Playa del Inglés of Meloneras brengt u bij dit leuke restaurant.

 


Restaurants Gran Canaria - RossiniRossini in Arguineguin

Italiaans restaurant met regelmatig live muziek. Het terras ligt aan het zwembad. Ligging in Club Puerto Atlàntico in Arguineguin, langs de hoofdweg. Met de lift naar beneden.

 


Restaurants Gran Canaria - Palm GardenPalm Garden in Arguineguin

Een goed middenklasse restaurant met een zorgvuldig samengestelde kaart. Een prachtig uitzicht over Anfi del Mar. Avenida Los Guaires 13, Patalavaca. Tel. 928 15 03 55. Open van 17.00 uur tot 24.00 uur.

 


Restaurants Gran Canaria - Haven ArguineguinEten in het haventje van Arguineguin

Vis eten aan de haven. De vis uit Arguineguin staat goed aangeschreven. Aan de haven zitten diverse restaurantjes waar je goed en goedkoop kunt eten.

 


Restaurants Gran Canaria - TagororRestaurante Tagoror, Ingenio

Dit wel hele bijzondere restaurant is uitgehouwen uit een grot. Ligt aan het einde van de barranco van Guayadeque, die zeker de moeite waard is. U kunt er terecht voor Canarische gerechten en folkloristische voorstellingen.

Meer info: www.restaurantetagoror.com

Rijdend door de barranco de Guayadeque ziet u een aantal grotwoningen en het Centro de Interpretacion de Guayadeque, een informatiecentrum over het leven van de grotbewoners.

Vakantie aanbieders

Gran Canaria - Neckermann

Gran Canaria vakantie - Sunweb

Gran Canaria - Prijsvrij

Vakantie Gran Canaria - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

Vakantie Gran Canaria - TUI Arke
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Gran Canaria Prijsvrij
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Gran Canaria Neckermann
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Gran Canaria vakantie - D-Reizen
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb