Boottochten Gran Canaria

Boottochten Gran Canaria

U kunt op Gran Canaria diverse leuke excursies op het water doen. Een tocht met een catamaran, dolfijnen bekijken etc. Wij hebben de boot excursies voor u op een rijtje gezet.

 

 

 

Boottocht Gran Canaria - Timanfaya

De Timanfaya

Vanaf de jachthaven in Puerto Rico, vaart u langs de prachtige zuidkust van Gran Canaria. U kunt genieten en uw tijd vrij indelen, een duik nemen in het azuurblauwe water, zwemmen of gewoon ontspannen en huid bruinen aan de zon. Aan boord wordt muziek gespeeld en er is een bar met drankjes tegen goede prijzen.


Boottocht Gran Canaria - Gele onderzeeer

Gele onderzeeër, Puerto de Mogán

Geniet van het avontuur op de bodem van de zee aan boord van de Yellow Submarine! De Onderzeeër vertrekt vanaf Puerto de Mogan. Er is een busservice van Playa del Ingles, Maspalomas en Puerto Rico.


Boottocht Gran Canaria - Supercat Catamaran

Supercat Catamaran - Puerto Rico

Breng een aangename dag op de Atlantische Oceaan, aan boord van de "Supercat" luxe catamaran. Ontspan en geniet van de kustlijn van Gran Canaria, zwem in de warme blauwe zee en geniet van de uitstekende gastvrijheid aan boord. Het enige wat u hoeft te doen op deze mooie Catamaran is lekker ontspannen. Het luxe vaartuig heeft een bar aan boord en er zal een BBQ lunch geserveerd worden.Boottocht Gran Canaria - dolfijnen kijken

Dolfijnen kijken op Gran Canaria

In het zuiden van Gran Canaria zijn er het hele jaar door dolfijnen te zien. Bovendien is er een grote verscheidenheid aan walvisachtigen en andere zeedieren, zoals groene schildpadden, vliegende vissen en de walvissen te zien. Locatie: Puerto Rico. U kunt afgehaald worden bij uw accommodatie. Meer info the Spirit of the sea: www.dolphinwhale.co.uk


Boottocht Gran Canaria Arguineguin Puerto Rico

Boottocht Arguineguin - Puerto Rico - Mogan

Ieder half uur vertrekt er een glasbodem boot van Arguineguin richting Puerto Rico & Mogan of andersom. De prijs per persoon per enkele reis voor het hele traject is ongeveer 11 euro. Er zijn twee bootmaatschappijen. Koopt u een retourtje dan wordt u verwacht met dezelfde maatschappij terug te gaan als waarmee u kwam. De boten varen tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Kijk altijd even tot hoe laat u de laatste boot weer terug kunt nemen! Er zijn speciale tijdstippen voor boten die uitvaren om naar de dolfijnen te kijken.

Vakantie aanbieders

Gran Canaria - Neckermann

Gran Canaria vakantie - Sunweb

Gran Canaria - Prijsvrij

Vakantie Gran Canaria - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

Vakantie Gran Canaria - TUI Arke
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Gran Canaria Prijsvrij
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Gran Canaria Neckermann
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Gran Canaria vakantie - D-Reizen
Gran Canaria vakantie
Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb